welkom

circuit bevindt zich in palazzo verde op het nieuw zuid. kom je voor het eerst langs? dan helpen we je alvast op weg!

hoe geraak je er?

adres

jef cassiersstraat 29 - 2000 antwerpen

ingang via jos smolderenstraat.

te voet

vanaf de bolivarplaats wandel of fiets je via de colruyt het nieuw zuid binnen richting de sofie van de velde galerij. vanuit de waalse kaai wandel je via de jos smolderenstraat het nieuw zuid in. wandel deze straat ten einde tot aan het panamarenkoplein en ga voorbij de tim van laere galerij (aan je rechterkant). in de verte zie je nu al ons gebouw waar bomen op groeien (palazzo verde). sla link af in de Jef cassiersstraat en onze ingang bevindt zich aan je linkerkant.

fiets

neem je eigen fiets en volg bovenstaande route. Je kan ook een velo gebruiken tot aan velo station velo 342 - nieuw zuid, wandel daarna in zuidelijke richting tot aan de Jef cassiersstraat. Sla daar links af, de ingang is aan de linkerkant.

Openbaar vervoer

halte troonplaats (bus 180, 181, 182 en 183) - halte balansstraat (bus 30) - halte broedermin (bus 13 en 14, tram 10) - halte bolivarplaats (tram 1 en 4) - halte station antwerpen zuid (trein)

Auto

parkeren kan op de voorziene plaatsen in het nieuw zuid zelf, of ondergronds in de publieke parking aan het Panamarenkoplein (onder de kantoren van Triple Living). Vanuit de parking is circuit te voet toegankelijk via de Jos Smolderenstraat. Een laadpaal voor de elektrische wagen kan je vinden in het blue corner charging station.

je weg vinden in circuit

Grondplan versie 18 02