circulaire speeltuin voor iedereen die duurzaam wil leven

18062021 Circuit B 33

circuit is een circulaire speeltuin waar je de eerste stappen naar een duurzaam leven zet: shoppen in het tweedehands aanbod van de kringwinkel of kiezen uit lokale circulaire producten. tegelijkertijd kan je een workshop volgen of een duurzaam boeket bloemen kopen: bij circuit kan het allemaal!

of voor zij die eerstehands ontmoetingen zoeken met anderen. zo ben je welkom in onze koffiebar nadat je je haar hebt laten knippen door onze natuurkapper of terwijl je wacht op de herstelling van je fiets.

ook duurzame ondernemingen krijgen bij circuit een kans om hun product mee te laten evolueren met het denken en dromen van hun publiek. ontdek onze bewoners en bekijk hoe jij deel kan worden van ons ecosysteem.

samen maken we de cirkel rond: circuit is een ecosysteem dat de kringwinkel, duurzame ondernemingen én jou de volgende stap laat nemen.

Fotos
/12

gebouw

circuit bevindt zich in palazzo verde op het nieuw zuid. een prachtige verticale groenbouw van de italiaanse architect stefano boeri waar natuur en de stad worden verbonden. de circulaire inrichting werd voorzien door het Gentse makerscollectief onbetaalbaar.