the empty shop

FBbanner 1638460905
19.11.2021

Ja, dat lees je goed. The Empty Shop is terug! Van dinsdag 14 december tot en met zondag 19 december kan je ons terugvinden in circuit Antwerpen. We voorzien dit jaar weer een tal van leuke activiteiten, heerlijk eten en natuurlijk veel kledingstukken. The Empty Shop is een initiatief van Curieus en De Kringwinkel Antwerpen. What’s in a name? Tijdens deze zes dagen kan je bij The Empty kwaliteitsvolle tweedehandskleding kopen die wordt gedoneerd door mensen zoals jij en ik! Elke dag wordt er naast het shoppen ook een leuk programma aangeboden met workshops, lezingen en muziek.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dagelijkst starten we met een volledig lege winkel. Die vullen we met gedoneerde kledij. Je kan dus zowel kledij komen doneren als shoppen! Heb je zin om zelf kleding te doneren? Dat kan! Zoek kleding die je niet meer draagt, kijk of deze stuks nog kwaliteitsvol zijn en breng ze tussen 14 en 19 december naar The Empty Shop in circuit. Op deze manier kunnen wij onze rekken vullen en jullie genieten van een heerlijke shopdag.

Geven om te geven

Dit jaar zamelt The Empty Shop geld in om vrouwen een eerste werkervaring te geven op de Belgische arbeidsmarkt. Door tijdens The Empty Shop kledij te doneren of te kopen krijgen deze vrouwen de kans om zich te ontplooien in de maatschappij en een eerste broodnodige werkervaring op te doen. Lees hier meer.

Geven, maar ook beleven

Tijdens The Empty Shop worden er een tal van activiteiten voorzien. Elke dag is eigen programmatie met variërende activiteiten zoals workshops, lezingen en muzikale optredens. Dit jaar organiseert The Empty Shop op zaterdag 18 december een wintermarkt en is er een brunch voorzien op zondag 19 december.

Ook zin om erbij te zijn? Hou dan zeker onze social media in het oog en bekijk alvast het volledige programma hier. Kan je niet meer wachten? Meld je alvast aanwezig op ons Facebook Evenement.

Oh ja, bijna vergeten. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen. Tot dan!