Yoga bag

PNG Bethefibre

be the fibre

standaard prijs: €79

prijs via groepsaankoop: €63,2

be the fibre is ontstaan vanuit de interne drive om creatief en vooral maatschappelijk verantwoord te ondernemen en iets terug te geven aan de samenleving en onze planeet. be the fibre gaat voluit voor een circulaire aanpak met een duidelijke visie: op een kwaliteitsvolle manier mensen tewerkstellen, circulaire producten op de markt brengen en met de opbrengst zoveel mogelijk duurzame ontwikkelingsprojecten financieren. elk product van be the fibre heeft een verhaal en is gemaakt van vervezelde niet-herbruikbare kleding, bamboe, zeeafval of gerecycleerd plastiek. de opbrengst gaat naar mooie duurzame ontwikkelingsprojecten. door te kiezen voor be the fibre kies je voor de mensheid en onze planeet.

de yoga bag is gemaakt uit circulaire stof. niet-herbruikbaar textiel wordt vervezeld en opnieuw tot een draad gesponnen. van deze draad worden nieuwe stoffen geweven, dewelke tot prachtige tassen en accessoires worden getransformeerd. de afwerking in leder komt van de reststukken van een lederbedrijf.

de yoga bag is een kwaliteitsvolle en ruime rugzak, speciaal gemaakt om al je yoga accessoires veilig in op te bergen en mee te nemen naar de les. de rugzak is voorzien van twee riempjes om je opgerolde yoga mat te transporteren.

ook voor het beoefenen van andere sporten is dit de ideale sporttas. de verstelbare schouderbanden zorgen dat de yoga bag comfortabel op de rug kan worden gedragen. de yoga bag heeft naast een ritssluiting ook een drukknop sluiting waardoor je de bag compacter kan maken. de lederen detail afwerking zorgt voor een extra cachet. binnenin de yoga bag is er nog een extra opbergvak met ritssluiting.

wanneer er minimum 5 inschrijvingen voor deze groepsaankoop zijn, kan je de rugzak aankopen met 20% korting!

inschrijvingen zijn gesloten

Fotos
/3