snijplank uit stadshout

PNG Stadshout

stadshout

standaard prijs: €20

prijs via groepsaankoop: €17

stadshout.be is een project van atelier samponette en studio anker. stadshout.be is een initiatief waarbij ze de bomen in een stad, die jammer genoeg gekapt moeten worden, een tweede leven willen geven. zo maken ze er meubels en andere gebruiksvoorwerpen van. dit doen ze uiteraard zo lokaal en kwalitatief mogelijk, zodat we nog generaties lang van dat prachtige hout kunnen genieten. het doel van de stadshout.be objecten is om design en duurzaamheid op een logische manier met elkaar te verbinden, voor ieders budget.

de stadshout snijplanken zijn beschikbaar in verschillende maten. een snijplank op maat is te bestellen en op te pikken in het atelier in deurne op woensdag of in kontich of ekeren na afspraak. verzenden is tegen meerprijs ook mogelijk. voor de groepsaankopen kan je kiezen uit alle maten. op elke maat krijg je een korting van 5%, 10% of zelfs 15% indien er minimum 5, 10 of 20 mensen inschrijven.

de normale prijs voor de snijplank is 20 euro (10×20), 30 euro (15×20), 40 euro (20×30), 50 euro (30×40) of 60 euro (30×50).

het minimum aantal inschrijvingen is reeds behaald, maar je kan zeker nog inschrijven om ook van 15% korting te genieten!

inschrijvingen zijn gesloten

Fotos
/2