laura t-shirt

PNG Laurateeblauw

kstmized

standaard prijs: €79

prijs via groepsaankoop: €59

kstmized is een ‘upcycling’ kledingmerk dat bewustzijn wil creëren over de mode-industrie. het concept is simpel: de stukken zijn eenvoudig & tijdloos in design en wijzigen zelden of traag, maar krijgen hun unieke karakter door de combinatie van de stoffenoverschotten van designers en gerecyclede kleding. ciao trends of snelle collecties dus!

 

jolien is het gezicht achter kstmized. met haar achtergrond als modeontwerper werd ze getriggerd om eens wat vergeten kledingstukken van zolder te halen en deze te gebruiken voor nieuwe ontwerpen. al vrij snel was ze door haar eigen voorraad heen. ze begon overgebleven stoffenvoorraden van andere ontwerpers op te kopen en te combineren met stoffen van gerecyclede kleding. dit bleek zo’n succes dat ze besloot om een eigen label te beginnen.

de laura t-shirt van kstmized is een golden oldie die meegaat sinds de eerste collectie. de t-shirt wordt gemaakt van designer stoffenoverschotten en de mouwen worden gemaakt van gerecycleerd textiel.

in deze collectie kan je kiezen uit een grijze laura t-shirt met organza mouwen of een lichtblauwe t-shirt met bloemenmotief. de grijze t-shirt is gemaakt uit een viscose met oeko-tex standard 100. de blauwe t-shirt is gemaakt uit organisch katoen met gots-standaard.

via deze groepsaankoop geniet je van 10% korting indien er minimum 5 inschrijvingen zijn, 15% korting indien er minimum 10 inschrijvingen zijn en zelfs 25% korting indien er meer dan 10 inschrijvingen zijn. spread the word dus!

inschrijvingen zijn gesloten

Fotos
/1