kimono

kimono uitgeknipt 1623164228

project_dubbel

standaard prijs: €189

prijs via groepsaankoop:

project_dubbel maakte haar eigen interpretatie van de kimono, om het duurzame en tijdloze karakter van het kledingstuk te vieren. de stof van de dubbel_kimono wordt gecreëerd door de compositie van stukken stof van diverse afgedankte blouses. hierbij worden kleuren en details van het eerdere kledingstuk gecombineerd tot eigenschappen van het nieuwe kledingstuk.

 

de kimono is een kledingstuk wat al jarenlang, in vele vormen, bestaat. de oorsprong van het kledingstuk ligt in de japanse cultuur. daar is het kledingstuk volgens praktische en inventieve principes tot stand gekomen. door de combinatie van verschillende rechte stukken stof wordt de kimono opgebouwd. hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van het materiaal en blijft er geen ‘restmateriaal’ over. de pasvorm van dit kledingstuk maakt het mogelijk om op vrijwel elke lichaamsvorm te passen en er zijn vele aanpassingen in draagwijze mogelijk. het is een kledingstuk voor alle weersomstandigheden; het kan op zichzelf gedragen worden, of in combinatie met andere kledingstukken.

dankzij de groepsaankopen geniet je bij de aankoop van de dubbel_kimono van een gepersonaliseerd ontwerp in het atelier van project_dubbel in antwerpen. de kimono wordt helemaal op jouw maat afgewerkt en er wordt een uniek kleurenpallet opgesteld waarna het geschikte materiaal wordt verzameld. mocht je een eigen kledingstuk willen laten herwerken in de kimono, dan is dat ook mogelijk.

inschrijvingen zijn gesloten

Fotos
/1