designer schoenen

PNG  tropas

tropas

standaard prijs: €130

prijs via groepsaankoop: €104

tropas is een belgisch schoenenmerk ontworpen door caro peirs. het werd in 2018 opgericht via crowdfunding en is sinds voorjaar 2019 beschikbaar online en in geselecteerde winkels. de naam komt van het spaanse woord voor ‘troepen’. daarmee refereert het merk naar hun strijd voor een betere wereld, waar de mens en het milieu op de eerste plaats komen.

het milieu een handje helpen, doet tropas met het gebruik van oude jeans en milieuvriendelijke stoffen. zo heeft elk materiaal, waaruit de schoenen vervaardigd zijn, al een ander leven gekend. alle jeans worden ingezameld en met de hand verwerkt in belgië. daarna worden ze naar een familiebedrijf in spanje getransporteerd waar ze de stoffen omtoveren tot waardige schoenen.

alle schoenen uit het tropas assortiment komen in aanmerking voor deze groepsaankopen, zowel de ‘high heels’ als sneakers. elk paar kost normaal gezien €130. via de groepsaankoop van circuit kan je de schoenen met 5% korting aankopen indien er minimum 5 inschrijvingen zijn, met 10% bij minimum 10 inschrijvingen of zelfs met 20% korting indien er minimum 20 inschrijvingen zijn.

inschrijvingen zijn gesloten

Fotos
/1