allesreiniger met goede bacterieën

yokuu uitgeknipt 1623226061

yokuu

standaard prijs: €25

prijs via groepsaankoop: €16

het yokuu concept is uniek in zijn eenvoud: vul de herbruikbare en volledig recycleerbare sprayfles met kraantjeswater, los er de yokuu schoonmaakparel in op, et voilà, je kan zo aan de slag. vernevel de allesreiniger over het oppervlak dat je gaat poetsen, laat even inwerken en veeg daarna het vuil weg met een microvezeldoek. alles is meteen zichtbaar schoon. de vijftig miljoen goede bacteriën die je per verneveling aan het werk zet, zuiveren bovendien ook nog dagenlang onzichtbaar na, zonder jouw hulp. zo maak je met yokuu van iedere binnenruimte een schoon en evenwichtig ecosysteem.

duurzaamheid zit in het dna van yokuu. met een gewicht van amper 3 gram is de yokuu schoonmaakparel al snel 100x lichter en 100x kleiner dan een traditioneel schoonmaakproduct, dat voor 90% uit water bestaat en gebruik maakt van wegwerpplastic. bij transport zorgt yokuu zo dus voor een drastische reductie van de co2-uitstoot, een van de belangrijkste factoren bij de ecologische voetafdruk van schoonmaakproducten. elke yokuu spray vervangt bovendien minstens 50 plastic wegwerpverpakkingen. hergebruik is het nieuwe recycleren!

je kan de sprayfles inclusief 4 schoonmaakparels via onze groepsaankopen aankopen aan 35% korting als er minimum 40 mensen inschrijven. tijdens onze eerste editie van de groepsaankopen behaalden we dat aantal vlotjes! benieuwd of yokuu het deze keer even goed doet. of beter?

inschrijvingen zijn gesloten

Fotos
/3