FB banner event

the empty shop

14.12.2021 - 19.12.2021

Shop tweedehands & geef een lokale jobkans

Tussen dinsdag 14 en zondag 19 december opent The Empty Shop weer haar deuren in Antwerpen met kleding van de hoogste kwaliteit. Dit jaar zal The Empty Shop doorgaan bij ons in circuit op het Nieuw Zuid. The Empty Shop is een initiatief van Curieus en De Kringwinkel Antwerpen.

Elke avond sluiten we de deuren van de lege winkel, maar de volgende ochtend toveren we hem weer om in een originele boetiek waar je kunt shoppen op een manier die Antwerpen nog nooit gezien heeft. Mode- en designliefhebbers, bekende merken en andere grote namen uit de sector zullen deze actie steunen. En dat allemaal om 1 doel te behartigen: een eerst werkervaring op de Belgische arbeidsmarkt voor vrouwen als opstap naar een mooie toekomst in België. Meer info hier.

Heb je zin om zelf te doneren? Dat kan ook! Zoek kledij en accessoires die je niet meer draagt en die nog kwaliteitsvol zijn en breng ze tussen 14 en 19 december binnen bij The Empty shop. Op deze manier kunnen wij verder onze rekken vullen en geniet jij van een leuk shopmoment.

Naast het shoppen voorzien we tal van andere activiteiten. Vind het volledige programma hier.

Is het ver?

Neen! Gelukkig is The Empty Shop makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Maar ook met de fiets of desnoods de auto. 

Vanuit het Antwerpen Centraal: - Tramlijn 1 P+R Luchtbal - Zuid (Halte Opera - Halte - Metrolijn 10 Wijnegem - P+R Schoonselhof (Halte Astrid Metro - Halte 

Vanuit Antwerpen-Berchem: - Bus 30 Sint-Jansplein - Berchem Station - Station Zuid (Halte Berchem Station perron 22 - Halte Antwerpen Brederodestraat) - Tramlijn 4 Silsburg - Groenplaats - Hoboken (Halte Berchem Station perron 13 - Halte Antwerpen Pacificatie) 

Auto: - APCOA Parking ’t Zuid - Antwerpen op 7 minuten wandelafstand - Q-Park Steendok op 10 minuten wandelafstand

Ook zin om erbij te zijn? Hou dan zeker onze social media in het oog. Kan je niet meer wachten? Meld je alvast aanwezig op ons Facebook Evenement.


Oh ja, bijna vergeten. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen. Tot dan!

Tot in The Empty Shop?