sofasessie 1663934393

#sofasessies: herstel

debat
12.10.2022
20:00-22:00

Wat als je met je favoriete merken op café kon om je wensen en noden met hen te delen? Wat als we je vertellen dat lokale ondernemers, beleidsmakers en organisaties oren hebben naar jouw vraag? 

Tijdens onze sofasessies brengen we bewuste consumenten en burgers maandelijks samen met lokale ondernemers, organisaties en bezielers voor een open dialoog rond een duurzaam thema. We geven ondernemers en initiatiefnemers een platform om hun ideeën af te toetsen met burgers en consumenten, en bewuste burgers op hun beurt de kans om hun stem te laten horen. 

 

Samen met Britt Buseyne gaan we dit najaar in gesprek rond verschillende thema’s en in oktober buigen we ons over het thema herstel.  

Doe jij je best om je laptop of gsm zo lang mogelijk te gebruiken? Laat je je oude schoenen of favoriete jeans telkens weer herstellen, om ze toch maar te kunnen blijven dragen? Zou je willen dat je je favoriete kleding net zo makkelijk kon laten herstellen als je er nieuwe kon kopen? Vind je het ook jammer dat het makkelijker en goedkoper is om nieuwe spullen te kopen, dan om ze te laten repareren? 

 

Schrijf je in voor onze komende sessie rond herstel en ga in gesprek met de ondernemers!

In het inschrijvingsformulier kan je al een vraag naar voor schuiven waarover je graag zou willen praten tijdens de sofasessie ;)