openingsweek Instagram 2 02

openingsweek

19.06.2021 - 26.06.2021
vanaf 10u00
gratis

we zijn er. de cirkel is rond. vanaf 19 juni openen we de deuren van circuit!

een opening die mag blijven duren, want daar draait het bij circuit om: een lange levensloop van producten en materialen én een lange opening, een week lang. ontdek het programma:

zaterdag 19 juni 10u00 – 21u30

kom voor de eerste keer langs en ontdek circuit. ontdek de verschillende bewoners en laat je verrassen door alles wat hier leeft! volg een circulaire workshop (strandhoed, recuphout, vertelblokjes) laat je haar knippen, koop een bos bloemen, drink een fair-trade koffietje en kom shoppen in de kringwinkel. de eerste bezoekers krijgen een plasticfree goodiebag dus come early & stay all day.

tunes: dj benni booi

food & drinks: fine wine junkies, Bakkerij Mosaiq, the ice wizard & bar just

zondag 20 juni 13u00 – 20u00

op zondag draait alles bij circuit rond fietsen, repair, sustainability & muziek. leer zelf je fiets herstellen tijdens onze fixt workshop, koop een vintage koersfiets, ontdek duurzame fiets(-accessoire) merken zoals warenhuys, erts, obvious outdoor en coureur de monde en race tegen elkaar op rollen. of hang gewoon wat rond en ontdek circuit, dat kan natuurlijk ook. 

tunes: nonkel guy

food & drinks: fine wine junkies, Bakkerij Mosaiq, the ice wizard & bar just

maandag 21 juni - vrijdag 25 juni

woon je in de buurt? ontmoet je buren en ontdek samen met ons alles wat er in de buurt te beleven valt tijdens één van onze café circuits. maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staan er verschillende workshops én uitstappen op de planning. zo doen we een uitstap naar de Hobokense polders en de warmtecentrale, kan je een workshop wildplukken of plantenhouder volgen en doen we een filmvertoning met nabespreking over duurzaamheid.

woensdag 23 juni 10u00 – 18u00

kom langs en shop met korting in de nieuwste kringwinkel van antwerpen. ‘s middags kan je genieten van een lekkere picknick door from syria with love en er zullen in de namiddag duurzame ijsjes zijn voor jong en oud. In de namiddag kunnen ouder een workshop fermenteren volgen terwijl de kinderen aan de slag gaan met fietsbanden. kom dus met de hele familie buurten en kringwinkelen tegelijkertijd, yes please! 

food & drinks: fine wine junkies, Bakkerij Mosaiq, the ice wizard & bar just

zaterdag 26 juni 12u00 – 18u00

cosh lanceert een nieuwe sustainable shopping guide, en deze keer is hij helemaal gericht op tweedehands. vanaf 12u is iedereen welkom om circuit te komen ontdekken, de nieuwe cosh-gids op te pikken én een diy beautyworkshop van ecossentials te volgen. We lanceren ook onze circus-fotoroute dus kom shoppen en strike a circular pose tussendoor. 

food & drinks: fine wine junkies, Bakkerij Mosaiq, the ice wizard & bar just

openingsactie kunnig

kunnig trapt haar verblijf in circuit af met een openingsactie. tijdens de hele openingsweek ontvang je voor elke retouche een tweede gratis!