FB banner FRW2022

Fashion Revolution in Circuit

21.04.2022 - 22.04.2022
11-17
Iedereen welkom!

Fashion Revolution België organiseert een evenement in Circuit Antwerpen om de duurzame initiatieven van België en haar NGO’s in de kijker te zetten, en dat van 18 april tot en met 24 april 2022.

 

Fashion Revolution Week (FRW) is een jaarlijkse campagne van Fashion Revolution, die de grootste beweging van mode-activisten van over de hele wereld voor 7 dagen samenbrengt om actie te voeren. Samen herdenken we de Rana Plazaramp van 2013. In 2022 zal de campagne lopen van 18 tot en met 24 april en zullen we collectief nadenken over en vormgeven aan een nieuw modesysteem dat eerlijk en gelijkwaardig is voor mensen en de planeet.

Dit jaar roept Fashion Revolution alle burgers op om zich in te zetten voor een regeneratief, restauratief en revolutionair nieuw modesysteem.

 

Laten we de daad bij het woord voegen bij Circuit Antwerpen. In de evenementenhal van die locatie zullen de volgende evenementen plaatsvinden:

1. #Whomademyclothes photobooth voor sociale media. Neem er een foto en vraag een bepaald modemerk ‘Wie maakte mijn kleren?’

2. Een mini filmfestival. Bekijk films over changemakers op het gebied van een ethische mode-industrie

3. Duurzame modetentoonstelling. Leer iets bij over duurzame en ethische praktijken in mode.

4. Potluck. Breng je eigen picknick mee en ga met ons in gesprek over #moneyfashionpower en #livingwage