Pōur

Travel bag

Standaard prijs: €90

Prijs via groepsaankoop: €81

De Travel bag van Pōur is gemaakt van oude werkkledij. De materialen voor het product hebben dus al een heel leven geleefd. De werkkleding werd gebruikt om wegen aan te leggen en bruggen te bouwen en vindt nu een nieuw leven in de Pōur producten. De materialen brengen hun ervaring in deze nieuwe ontwerpen. Daarom is elk Pōur-product uniek.

De weerbestendige Travel bag van 38 liter heeft een schouderband en handriemen en is voorzien van minimum 1 zakje binnenin. De Travel bag beschikt bovendien over een uniek Circulair Paspoort.

Dankzij de groepsaankopen geniet je van 10% korting!

80%

Er zijn momenteel 8 van de 10 inschrijvingen behaald.

Travel bag
Travel bag

Meer informatie

Pōur is een ontwerp- en productontwikkeling bureau dat grondstoffen opnieuw oogst om er nieuwe circulaire producten en toepassingen mee te maken. Pōur daagt het concept van afval uit en wil een toekomst zonder afval creëren. Ze doen dit door verantwoorde producten te maken en op een andere manier te ontwerpen en produceren. Pōur inspireert mensen om hergebruikte materialen en grondstoffen in hun leven te omarmen.

 

De persoon achter Pōur is ontwerpster Julie van den Boorn. Julie is gefascineerd door texturen, materialen, kleuren en elk ander aspect van creatie.