Redopapers

Papierpakketje

Standaard prijs: €46

Prijs via groepsaankoop: €37

Redopapers stelt een pakket voor jou samen: de bullet notebook, maandplanner en blocnote.
Het zijn een handige papierwaren met een duurzaam verhaal. Elk product is gemaakt uit verschillende papieroverschotten van lokale drukkerijen.
Hierdoor is elk stuk uniek. Zie jij ook schoonheid in afval? Gebruik onze papieren collectie en UNWASTE.

 

Dankzij de groepsaankopen kan je het pakket aan 20% korting kopen!

100%

Het minimum aantal inschrijvingen zijn behaald.

Papierpakketje
Papierpakketje
Background icon

Meer informatie

Linde en Tille van Redopapers zijn gepassioneerd door papier als werkmateriaal en boekontwerp, dat voortkomt uit hun achtergrond in grafisch ontwerp. Hun ontwerpen zijn bewust ongecompliceerd en schoon, waardoor de materialen de hoofdrol kunnen spelen.

 

Met Redopapers maken ze handgemaakte papierproducten met papierafval en overschotten van zowel bedrukt als onbedrukt papier. Gedreven door een passie voor echt vakmanschap, typografie en mooi, tactiel ontwerp, onderzoeken ze manieren om dit papier opnieuw te gebruiken om unieke, designproducten te creëren. Duurzaamheid staat daarbij centraal. Ze bedenken manieren om de afvalstroom – die klassieke printprocessen generereren – op te nemen en er nieuwe producten van te maken. Zo onderschrijven ze de ideeën van de circulaire economie en hebben ze veel plezier met het opnieuw tot leven brengen van afvalstoffen.