Inatura

Kersepitje

Standaard prijs: €15,60

Prijs via groepsaankoop: €14

Het Kersepitje is de eigentijdse versie van een eeuwenoude Zwitserse traditie. Dit kussentje – gevuld met kersenpitten – warmt eenvoudig en snel op in bijvoorbeeld de magnetron. Het straalt een zalige, gelijkmatige warmte af en vormt zich naar het lichaam. Het is ideaal om ontspannen en gezellig te genieten. Je kan het ook gebruiken om op de voeten te leggen, bij buikkrampen, nek- schouder en spierpijnen, als koud kompres door het kussentje even in de vriezer te steken, of warmtekussen door het kussen even in de magnetron op te warmen.

Je kan het Kersepitje aankopen met een korting van 10% als er minimum 10 mensen inschrijven voor deze groepsaankoop.

60%

Er zijn momenteel 6 van de 10 inschrijvingen behaald.

Kersepitje
Kersepitje

Meer informatie

Sinds 1996 legt inatura zich toe op de productie van natuurlijke wellnessproducten met een pittig karakter. Als pionier en marktleider ontwikkelde inatura het eerste kersenpitkussentje dat in de magnetron kan worden opgewarmd. Intussen hebben ze hun gamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik, uitgebreid met een waaier van weldadige verzorgings- en verwenproducten waar je het altijd een beetje warm van krijgt.

Alle Inatura producten zijn het resultaat van de zeer hoge kwaliteitseisen die ze handhaven. De productieomgeving is ISO-9001-gecertifieerd en wordt cotinu gecontroleerd door de kwaliteitsafdeling.

Producten van inatura®, voor iedereen die zichzelf of iemand anders een warm hart toedraagt.