KSTMIZED

Cate sweater

Standaard prijs: €159

Prijs via groepsaankoop: €119

De Cate Sweater is een tijdloze losse sweater, gemaakt uit overschotten van designerstoffen. Door leftovers van designerstoffen te upcyclen en de collecties lokaal te produceren, creëert KSTMIZED sociale impact en verkleint het label tegelijk onze ecologische voetafdruk. De Cate Sweater is een mooi voorbeeld van slow fashion. Eenvoudig en tijdloos in design maar met een uniek karakter door de combinatie van stoffenoverschotten.

Dankzij de groepsaankopen geniet je van 25% korting op de Cate sweater als er minstens 10 mensen inschrijven!

100%

Het minimum aantal inschrijvingen zijn behaald.

Cate sweater
Cate sweater

Meer informatie

KSTMIZED is een ‘upcycling’ kledingmerk dat bewustzijn wil creëren over de mode-industrie. Het concept is simpel: de stukken zijn eenvoudig & tijdloos in design en wijzigen zelden of traag, maar krijgen hun unieke karakter door de combinatie van de stoffenoverschotten van designers en gerecyclede kleding. Ciao trends of snelle collecties dus!

 

Jolien is het gezicht achter KSTMIZED. Met haar achtergrond als modeontwerper werd ze getriggerd om eens wat vergeten kledingstukken van zolder te halen en deze te gebruiken voor nieuwe ontwerpen. Al vrij snel was ze door haar eigen voorraad heen. Ze begon overgebleven stoffenvoorraden van andere ontwerpers op te kopen en te combineren met stoffen van gerecyclede kleding. Dit bleek zo’n succes dat ze besloot om een eigen label te beginnen.