Studio AMA

BRAVO sweater

Standaard prijs: €122

Prijs via groepsaankoop: €116, €110, €104 of €98

Studio AMA is een broedplek voor een alternatief model binnen de mode industrie. Binnen alle onderdelen van het proces wordt een antwoord op de vraag geformuleerd hoe het zo duurzaam en ethisch mogelijk kan.

De AMA collectie is het resultaat van dit labo waar alle stappen worden gezet om een verantwoord, guilt-free item naar je toe te brengen. Verantwoord design komt tot leven. Kledingstukken en accessoires worden gemaakt uit restafval van de lokale textielindustrie. Productie gebeurt bij een sociaal maatwerkbedrijf in de buurt. Het ontwerp zorgt voor een duurzaam gebruik.

De BRAVO sweaters zijn ontworpen vanuit de eigenschappen van matrassencovers. Want materiaal bepaalt het ontwerp. De zachtheid, stretch en textuur van de covers leenden zich ertoe om de sweaters te ontwerpen zoals ze er vandaag uitzien. Klanten kunnen hun piece unique kiezen en krijgen via de groepsaankopen een mooie korting.

Dankzij deze groepsaankoop geniet je van 5% korting indien er minimum 5 inschrijvingen zijn, 10% korting indien er minimum 10 inschrijvingen zijn, 15% korting indien er minimum 20 inschrijvingen zijn, 20% korting indien er minimum 30 inschrijvingen zijn en wel 25% korting indien er minimum 40 inschrijvingen zijn. Spread the word!

20%

Er zijn momenteel 1 van de 5 inschrijvingen behaald.

BRAVO sweater
BRAVO sweater
BRAVO sweater