Botega

Glazenset

Standaard prijs: €36

Prijs via groepsaankoop: €32

Botega-glazen brengen een verhaal aan tafel. Ieder glas werd gemaakt van een lege wijnfles die ergens in Antwerpen werd geserveerd. Zo zijn ze stuk voor stuk uniek. Het zijn de perfecte glazen voor iedereen die bewust omgaat met onze planeet, zonder daarvoor te willen inboeten op kwaliteit en design.

De glazen zijn beschikbaar in 3 kleuren: Green, Olive en White, en je kan kiezen uit 2 formaten: Regular of Tumbler. De tumbler glazen zijn 9 cm hoog en hebben een inhoud van 25cl. De regular glazen zijn 11 cm hoog en hebben een inhoud van 33cl. Aangezien elke fles uniek is, is een licht verschil in kleur en formaat mogelijk.

Voor een set van 6 glazen krijg je 10% korting als er minimum 10 mensen inschrijven.

100%

Het minimum aantal inschrijvingen zijn behaald.

Glazenset
De 100% werd reeds behaald maar de inschrijvingen blijven open, hoera!
Glazenset
Glazenset

Meer informatie

Jeroen en Jolien van Botega halen flessen op bij hun horecapartners in Antwerpen. Deze bars en restaurants verzamelen hun lege wijnflessen in ‘Botega-dozen’ in plaats van ze weg te gooien. Jolien en Jeroen springen wekelijks op hun bakfietsen om de flessen overal in Antwerpen op te halen. Zo brengen ze alles naar Plein Publiek waar ze er in hun gezellige studio mee aan de slag gaan.