Bold Branders

Als meubels konden spreken

Standaard prijs: €15.99

Prijs via groepsaankoop: geen korting voor jou maar €6/boek wordt geschonken aan een tiny forest!

Het boek “Als Meubels Konden Schrijven” is het debuutroman van Bold Branders én van Wendy Wuyts en kan wel eens de eerste circulaire fictie roman in deze wereld zijn, of toch zeker van Vlaanderen. In dit verhaal brengt Bold Branders verschillende initiatieven in het daglicht, vooral in de sector van wonen, voeding kledij… en uiteraard meubelstukken.

 

Circulaire economie gaat niet alleen gaat om ‘materialen te transformeren’, maar ook om ‘personen transformeren’. In deze roman leert het hoofdpersonage (en de personen rondom haar), meer over circulaire economie, zowel tijdens haar carrière (in het bedrijf waar ze werkt) als in haar eigen leven.

 

Als je het boek via de groepsaankopen aankoopt, krijg je zelf geen korting. Mààr Bold Branders schenkt wel €6 per boek aan een Tiny Forest voor elk boek dat via deze groepsaankopen gekocht wordt. Hoe mooi is dat?

50%

Er zijn momenteel 5 van de 10 inschrijvingen behaald.

Als meubels konden spreken
Als meubels konden spreken

Meer informatie

Bold Branders is een doener in de Vlaamse Circulaire Economie. Ze verkopen geen materialen, maar verhalen. Al doende onderzoeken Bold Branders de mogelijkheden van storytelling als laagdrempelige en plezierige manier voor het communiceren en verspreiden van het circulaire gedachtegoed. Ze verzamelen, produceren en verspreiden verhalen.

 

Wendy Wuyts weet waarover ze schrijft. Ze is namelijk bezig met een doctoraat in Japan over “Levensduur van gebouwen in een circulaire economie.” Ook in haar Master studeerde ze circulaire economie en change management. Daarnaast is Wendy sinds zomer 2016 een van de bloggers voor Mo* magazine en schreef ze al eerder enkele blogs rond circulaire economie.