Pure by luce

Alou Marrakech all over printed legging

Standaard prijs: €89

Prijs via groepsaankoop: €80

Pure by Luce is een op reizen geïnspireerde, duurzame sportkledinglijn voor de actieve, bewuste en stijlvolle vrouw. Ze maken hun ‘signature prints’ samen met internationale artiesten die ze tijdens hun reizen ontmoeten. Elk jaar werken ze samen met lokaal talent uit een nieuw inspiratieland. Deze gastontwerpers maken prints die je meenemen naar exotische en feelgood bestemmingen. Verken de wereld met Pure by Luce en ontdek onze samenwerkingen geïnspireerd op Mexico, Zuid-Afrika en Marokko.

De Alou Marrakech legging maakt deel uit van de Marokko collectie. De print is gemaakt in samenwerking met Hasna Lahmini, een onafhankelijke ontwerpster en art director geboren in Fez, Marokko.

Als er minimum 10 inschrijvingen zijn, kan je deze prachtige legging aankopen met 10% korting!

90%

Er zijn momenteel 9 van de 10 inschrijvingen behaald.

Alou Marrakech all over printed legging
Alou Marrakech all over printed legging
Alou Marrakech all over printed legging
Background icon

Meer informatie

Elk kledingstuk wordt gemaakt van duurzame Europese materialen en wordt geproduceerd in ethisch bestuurde productie-ateliers in Portugal.

De legging bestaat uit 78% gerecycleerd polyester en 22% elastaan.

Kenmerken van de legging: Een subtiel zakje achterin de tailleband waar een sleutel of zelfs een telefoon in past. Spiercontrole – zorgt voor de juiste spiercompressie tijdens fysieke activiteit. Vormbehoud. Zeer zachte stof. Tweerichtingsrekking – goede rekbaarheid in beide richtingen. Hoge tailleband – bedekking en ondersteuning van je buik