Henri Lejeune

Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC

Standaard prijs: €30

Prijs via groepsaankoop: €25

Het ‘Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC’ is een referentieboek over de circulaire economie voor zowel ervaringsdeskundigen als voor wie nieuwsgierig is naar het onderwerp. Met inspirerende cases uit Nederland en België, mooie beelden, een heldere uitleg en uitgebreide referentiepagina’s met de laatste stand van zaken. Een startpunt voor iedereen die meer wil weten over de circulaire economie.

Autodelen, CCU, gemeenschapsmunten, open source, zeldzame aarden: de termen doen een belletje rinkelen, maar waarvoor staan ze precies? En wat betekenen ze voor de circulaire economie? Waarom zijn ze belangrijk voor morgen? De afgelopen jaren verdiepte het collectief Henri Lejeune zich in de circulaire economie. Ze gingen de baan op, praatten met ondernemers in alle landstreken, maakten podcasts, schreven analyses en reflecteerden.

Als er minimum 20 inschrijvingen voor deze groepsaankoop zijn, kan je het boek aan €25 ipv €30 aankopen!

85%

Er zijn momenteel 17 van de 20 inschrijvingen behaald.

Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC
Handboek voor de Circulaire Economie – een ABC

Meer informatie

Het collectief Henri Lejeune maakt duurzame publicaties: tekst, fotografie, grafisch ontwerp,….
Het collectief bestaat uit een journalist, een fotograaf en een grafisch ontwerper. Samen bundelen ze de krachten voor duurzame publicaties.

 

Isabelle is opgeleid als historica en werkt als journalist. Ze heeft de afgelopen jaren heel wat ervaring opgebouwd in de circulaire economie en in betekenisvolle gesprekken met mensen. Haar interviews zijn oprecht en betrouwbaar.

 

Karlijne is fotografe. Haar werk kan je beschrijven als sfeervol en persoonlijk. Ze fotografeert analoog en digitaal en heeft een constante honger naar nieuwe projecten.

 

Chloë is grafisch ontwerper met een grote liefde voor duurzame, betekenisvolle verhalen. Met haar speelse stijl weet Chloë een breed publiek te bereiken. Ze krijgt energie van projecten met positieve impact.